Pop-up Office
Meer info
Innovatie

Flex@lly @ work

 

Tence groeit in 2014. Een jaar nadat de transitie naar een mobieler, meer online Tence in gang is gezet, komt het erop aan in 2014. Hoe gaat de nieuwe structuur het doen in de praktijk?


Het voorbereidend werk mag er zijn: met Tence Online en de Flex@lly is het eerste mobiele uitzendbureau van Nederland uitgesproken eigentijds, wendbaar en slagvaardig.

 

Toch is het spannend.


Want hoe handig zijn apps als je geen smartphone hebt? Is mobiel wel ‘om de hoek’ genoeg voor opdrachtgevers? En wat gaat de economie doen?

Het zijn vragen waar Silvie van den Berg, Community Manager bij Tence, wel raad mee weet.

Op de vraag waar de organisatie fysiek nu precies zit, luidt het antwoord: “Zeg het maar, waar wil je dat we zitten?” Flexibel. En ook over het realiseren van ambities in economisch zwaar weer, is het snel helder hoe Tence ervoor staat: “We zijn gegroeid, in omzet en als organisatie.”

En voor wie nog geen smartphone heeft, is er eveneens geen reden tot bezorgdheid: “Ook die flexwerkers zijn en blijven welkom. We weten ze nog offline te bereiken; bij de klant, via banenmarkten en instanties als een UWV. En uiteraard kijken we ernaar uit om ook deze steeds kleiner wordende groep straks te verwelkomen in de Flex@lly.”

 

Alles Flex@lly?

Laatstgenoemde app is afgelopen jaar uitgegroeid tot de digitale spil van de organisatie. Je kunt er adressen, werktijden, loonstroken en routes mee vinden. En met hetzelfde gemak ook collega’s en flexconsulenten. Bijvoorbeeld om een (intake)afspraak mee te plannen bij een werkgever op locatie.

“In de bij de app behorende community kun je verder terecht met allerhande vragen. Vragen aan ons of aan andere flexcollega’s. Wel zo handig, zeker buiten kantoortijden, aangezien je met vragen niet meer hoeft te wachten tot een locatie van Tence de volgende dag haar deuren opent.”

 

Prettig efficiënt

Makkelijker, slimmer. Voor opdrachtgevers ook? “Juist. En naast snellere matching en beter voorbereide flexwerkers over de vloer, biedt de app ook een werkplek-rankingsysteem. Aangenomen dat je een goede werkgever bent, kun je daar als organisatie goede sier mee maken natuurlijk.”

www.tence.nl

Terug naar boven