Close to You update
Vebego Foundation Jaarrekening 2014
Duurzaamheid

Vebego Foundation

 

De Vebego Foundation bestaat al weer 10 jaar! En in die 10 jaar hebben we beslist niet stil gezeten. Integendeel, er is heel veel opgepakt en heel veel geleerd. Reden voor een jubileum uitgave van ons magazine GOED/GUT. Wij kijken in ieder geval vol trots terug op een decennium met bijzondere projecten, veel uren vrijwilligerswerk van onze medewerkers en verbinding. Onze Foundation kent inmiddels maar liefst 589 ambassadeurs.

 

Vebego Foundation in 2014

 

Als we terugblikken naar vorig jaar zien we een divers palet van projecten. Zo hebben we weer vol enthousiasme meegedaan met de grootste vrijwilligersdag van Nederland, NL Doet. In totaal hebben er 167 collega’s bij Vebego in hun vrije uren de handen uit de mouwen gestoken. Er zijn daarmee 20 klussen gedaan.

 

Maar ook verder weg hebben we veel werk verzet. In Marokko bijvoorbeeld, waar we voor de tweede keer naar toe zijn geweest. Dit keer in Imzouren naar een SOS Kinderdorp. Daar hebben we met 19 medewerkers een bijdrage geleverd aan de renovatie van de school en de recreatieruimte. Ook is het sanitair opgeknapt en, hoe kan het ook anders, grondig schoongemaakt.

 

In Sri Lanka, waar toch wel de roots van de Foundation liggen, hebben we een mooi project afgerond in Wattala bij het Kings Revival Childrens Home. Er is met 15 collega’s een nieuw woongebouw voor jongens gerealiseerd.

 

Tot slot is er een vervolg gegeven aan onze samenwerking met IMC weekendschool. Dit keer hebben Vebego-collega’s het lesprogramma ‘Duurzaam ondernemen’ in Tilburg verzorgd. Daar deden in 2014 26 medewerkers aan mee. 

 

Meer weten over de activiteiten van de Vebego Foundation? Kijk dan op www.vebegofoundation.nl

Download Magazine Download Factsheet IMC Download Factsheet SOS Download Factsheet NL Download Factsheet Kings

     

Terug naar boven