Van betekenis zijn voor die ander
Samenwerken aan perspectief
Bestuur

Family Statement

 

Ons fundament uitgelicht

 

 

Vebego kent als familiebedrijf een vijftal waarden die samen ons Family Statement vormen. Deze waarden zijn belangrijk voor ons; het is een cultuurdrager en verbindt al onze bedrijven met elkaar. Wat zijn die waarden dan?

 

SAMEN

Samen spreekt voor zich. Vebego werkt graag samen. Met klanten, medewerkers, anderen, met elkaar en voor elkaar. Het gaat om samen willen delen.

 

BUITEN

Buiten gebeurt het. Alleen maar binnen zitten of naar binnen kijken helpt ons niet verder. Door op bezoek te gaan bij anderen leer je van elkaar en verbindt het elkaar. Buiten staat voor ondernemen.

 

NIEUWSGIERIG

Oprechte interesse, een open mind en een open blik. Ook dat helpt je vooruit. Door nieuwsgierig te zijn, haal je innovatie naar binnen. Nieuwsgierigheid is een basisvoorwaarde voor innovatie.

 

MORGEN

Morgen, maar ook overmorgen. Vebego wil een duurzame onderneming zijn, in de breedste zin van het woord. Maatschappelijk verantwoord voor de samenleving dichtbij én ver weg. Maar vooral duurzaam zijn en blijven voor de volgende generaties. Continuïteit is voor ons heel belangrijk.

 

VRIJ

Vrijheid is een groot goed. Vrij staat bij Vebego voor persoonlijke ontwikkeling. Dat is belangrijk voor onze medewerkers en voor ons als bedrijf. Medewerkers moeten bij hun leidinggevende terecht kunnen met ontwikkelingsvragen. Ieders inbreng en mening telt.

 

Lees meer over de Family Statement in deze blog van Ronald Goedmakers.  

 

 

 

Terug naar boven