Gemanaged & Geconsolideerd
Bestuur

Waardevol

In 2014 zet het in 2013 ingetreden herstel door. En zoals het er nu naar uitziet houden we die lijn ook in 2015 vast. Over de hele linie aangezien de groei en resultaatverbetering niet terug te voeren is op een land of een activiteit, maar breed gedragen wordt.


In 2014 hebben we definitief afscheid genomen van onze activiteiten in Frankrijk om ons te concentreren op Nederland, Zwitserland en België. Daarnaast verkennen we onze groeimogelijkheden in Duitsland. Het resultaat kunt u hier in het verslag zien.


Onze keuze om ons te focussen op toegevoegde waarde voor onze klanten in markten waarin wij het verschil kunnen maken, werpt zijn vruchten af. Onze posities in facility management en facilitaire dienstverlening zijn we aan het versterken.

In de gezondheidszorg investeren we in thuisverpleging en oplossingen voor de intramurale zorg. Ook investeerden we in de sociale werkvoorziening in Nederland.

Tot slot voerde personeelsdiensten een succesvolle transformatie uit naar online dienstverlening.

Dat alles maakt dat we met trots terug kunnen kijken op een autonome groei van 3,9%. Met daarbij een sterke resultaatverbetering.

2014 stond ook in het teken van onze kernwaarden. Ons Family Statement. Deze waarden vormen het cement tussen onze mensen en bedrijven en verdienen het continu onze aandacht te krijgen. Want het zijn onze medewerkers die het verschil maken. En een groot compliment verdienen voor wat we in 2014 wisten te bereiken.

Ook hebben we in 2014 wat te vieren; het is dan al weer 10 jaar geleden dat de Vebego Foundation opgericht werd. Zelf denk ik met veel enthousiasme terug aan de Belevenis en aan Sri Lanka, twee projecten waar ik zelf aan heb mee gewerkt. Al die projecten waar meer dan 860 Vebego collega's zich voor hebben ingezet en die voor enorme verbinding hebben gezorgd. Speciaal voor dit lustrum is het GOED magazine uitgebracht.

Verder vindt u in dit verslag een kleine greep uit de initiatieven op het gebied van duurzaam ondernemen en innovatie. Zo hebben we een verkenning uitgevoerd wat de moderne technologie als wearables voor onze business kan betekenen. En we zijn ontzettend trots op onze samenwerking met UWV, waardoor we ruim 800 mensen een baan hebben kunnen bieden. Daar hebben we bij Vebego geen Participatiewet voor nodig.

 

 

 

Ronald Goedmakers

Voorzitter Raad van Bestuur

Vebego International

Terug naar boven